Virtual Assistant / Freelance Assistant

Als virtual assistant kan ik je zelfstandig en vanuit mijn eigen kantoor praktische en pro-actieve ondersteuning bieden bij diverse werkzaamheden, zodat jij je kunt richten op het verder uitbouwen van je bedrijf. Denk hierbij aan dagelijks terugkerende zaken zoals agendabeheer en e-mailafhandeling, het updaten van je website & social media, het redigeren van teksten en/of presentaties, het maken en versturen van nieuwsbrieven, de facturatie, het organiseren van een event, training of workshop, het bijhouden van je CRM systeem en nog veel meer. Ik kan je deze ondersteuning ook bij jou op kantoor bieden. Ik assisteer je graag.

Ondersteuning is al mogelijk vanaf 3 uur per week of op projectbasis. Neem contact met me op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Evenementen coördinator

Ik kan de organisatie van je evenementen, trainingen, beurzen, netwerkborrels, personeelsfeesten uit handen nemen en heb ervaring met de organisatie van diverse netwerkbijeenkomsten, congressen en personeelsuitjes.

Projectmatige ondersteuning

Je kunt me ook inschakelen als ‘extra paar handen’ bij een evenement (als coördinator of gastvrouw) of bij een specifiek project. Denk hierbij aan het inrichten van (Office) programma’s of tools, het opzetten van een digitaal archief, het inrichten van een CRM systeem, het regelen van kerstpakketten en/of relatiegeschenken, enzovoort.

Graag bespreek ik de mogelijkheden met je.